viernes, 4 de marzo de 2016

PRESENTACIÓ




Fortuna Foxter, S.L.
C/ de les Torres, 26
08042     Barcelona
n.i.f.: B64306947
Tlf. 93.359.31.81


Fortuna Foxter, S.L. – Construcciones y Reformas és una marca comercial creada al 2012 amb la finalitat de realitzar obres y reformes a tot el territori català.

Un personal proactiu que ha aconseguit, en un temps relativament curt, convertir una àrea de negoci que ha obtingut fantàstics resultats fruit de les seves aptituts pel treball. 

Realitzant tot tipus de reformes en habitatges de particulars , adaptant-se a les necessitats i oferint sempre les millors solucions per a cada cas.

Aquest clima ha propiciat que s’hagin guanyat diversos concursos d'obres públiques 
( Lledoner-Av. Jordà, Saldés i Sagues, Canigó, Santa Otilia, Penyal , Sant Genís -Vall d'Hebron , Vista Parc, Muñoz Seca , Baix Guinardó, Can Baró , Sant Crispí - Arenys ) que aparèixen a les fotografies que acompanyen aquesta presentació.

Formada per un grup de professionals qualificats amb una àmplia experiència al sector i una qualitat de treball que queda demostrada a cada obra que realitzen. 

L'empresa disposa dels millors recursos tècnics i humans de l'àmbit de la construcció així com d’un equip d'aparelladors propis  i una col.laboració estreta amb empreses especialitzades en tècniques punteres.


Serietat , eficàcia i transparència son les màximes del nostre treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario